.

SQIN

marketing

SQIN is een schoonheidssalon in Elst waar Another Concept al meerdere jaren mee samenwerkt. Zo hebben wij niet alleen de website van SQIN ontworpen, maar ondersteunen we SQIN ook op het gebied van marketing.

Nieuwsbrieven

Via de maandelijkse nieuwsbrief worden klanten op de hoogte gehouden van acties, behandelingen en meer in de salon. Another Concept heeft een nieuwsbrief template ontworpen dat aansluit bij de huisstijl van SQIN. Maandelijks stellen wij 1 a 2 nieuwsbrieven op met het doel om klanten nieuwe behandelingen te laten boeken.

Social media

Another Concept ondersteunt SQIN met social media marketing. Maandelijks bespreken we de actualiteiten en andere nieuwswaardigheden, waarna wij hier passende berichten bij maken. Daarnaast adviseren wij SQIN over een passende social media strategie en werken we geregeld aan leuke campagnes.

Website

SQIN is voortdurend in verandering. Nieuwe behandelingen, nieuwe apparatuur, acties en meer: Another Concept houdt de website van SQIN bij en zorgt ervoor dat de informatie altijd up-to-date is!

In 2019 heeft SQIN, voorheen Carola Nails & Beauty, gekozen voor een volledige rebranding. Meer over dit project lees je hier.

Projectlead: Maike Salakory

Wordt blij van content die raakt