.

Deboled

marketing

Deboled is een webshop voor LED verlichting. Naast de ontwikkeling van deze webshop ondersteunen wij Deboled ook met het bereiken van nieuwe klanten, met behulp van online marketing!

Nieuwsbrieven

Deboled heeft inmiddels een behoorlijk klantenbestand en daar komen steeds meer klanten bij. Een mooie kans om met e-mailmarketing aan de slag te gaan! Meerdere keren per maand sturen wij klanten van Deboled nieuwsbrieven waarin we (nieuwe) producten uitlichten. Via een subtiel webshop pop-up kunnen bezoekers van de webshop zich direct inschrijven van de nieuwsbrief, om ook op de hoogte te blijven van acties en producten.

Online ads

Om het bereik van de webshop te vergroten zetten we online advertenties via Facebook en Google Ads in. Aan de hand van conversie en statistieken sturen we de advertenties voortdurend bij, voor het beste resultaat. Momenteel zijn we bovendien bezig met het opzetten van een Google Merchant feed, die binnenkort hopelijk live kan gaan!

Social media

Via social media houden we volgers op de hoogte van het aanbod en acties. Hiervoor maken we gebruik van een content kalender, die maandelijks wordt aangevuld. Zo ontstaat er een samenhangende feed, waarin we anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten.

Webshop onderhoud

Naast het aantrekken van nieuwe bezoekers naar de webshop, is het net zo belangrijk dat de webshop constant wordt geoptimaliseerd. Zo garanderen we bezoekers de beste gebruikservaring, wat resulteert in meer conversie. Aan de hand van bezoekersstatistieken bepalen we de koers van de website. Zo hebben we onlangs de filter-mogelijkheden in de webshop aangepast en hebben we enkele afbeeldingen vervangen.

Door consistent aan de slag te gaan met online marketing voor Deboled is het ons gelukt om de bezoekersaantallen aanzienlijk te vergroten en meer online bestellingen te genereren.

Projectlead: Maike Salakory

Wordt blij van content die raakt