Van idee naar…

Hoe wij te werk gaan

Als eigen ondernemer zit je waarschijnlijk boordevol ideeën. Misschien wil je het aankomende jaar wel je omzet verdubbelen, een hele nieuwe markt veroveren of een nieuwe locatie openen? Je ideeën zijn er, maar hoe zorg je ervoor dat deze uitgroeien tot een succesvolle campagne? Another Concept begeleid je hierbij!

Ik ga ervoor!

Strategie

Voordat we jouw ideeën gaan verpakken in een nieuwe website, nieuwsbrieven, flyers of iets anders gaan we met jou aan tafel zitten. Succesvolle content begint namelijk bij een goed uitgedachte strategie. Om tot die strategie te komen willen we jou en jouw doelgroep eerst goed leren kennen.

Als ondernemer heb je waarschijnlijk duidelijke doelen voor ogen. Waar wil je over 3 maanden, een jaar of misschien wel 3 jaar staan? Die doelen en de tijd waarin je ze wilt bereiken hebben veel invloed op de weg die we samen met jou inslaan. En hoe zit dat met jouw klanten? Wie zijn zij en vooral, wat willen zij? Daar moeten we op inspelen met goed verpakte marketing content. Dat betekent dat we jouw klanten moeten prikkelen met unieke content. Het is dus belangrijk dat we jouw USP’s goed in kaart brengen. Wat maakt jou beter dan de concurrent en hoe kunnen we dit op een bijzonder, out of the box manier presenteren naar jouw klanten?

Zo komt er stukje voor stukje een strategie van de grond, die is toegespitst op jou en jouw klanten en je gegarandeerd verder gaat brengen!

Concept

In de strategie fase hebben we in kaart gebracht wat we willen bereiken en hebben we een globaal beeld van hoe we dit voor ons zien. Nu is het tijd om die strategie te concretiseren met concepten. Welke mediakanalen passen het beste bij de strategie en waar kun je beter niet aan beginnen? Daarbij laten we ons niet beperken tot één medium of richting. Wij denken breed en ontwikkelen op die manier verschillende concepten die bij jou passen en aanslaan bij je klanten.

Zo komen we tot concepten die aanspreken, inspireren, helpen en bovendien uniek – ofwel another – zijn.

Content

Als we samen hebben bepaald welke concepten jouw bedrijf of merk écht vooruit brengen is het tijd om ze om te zetten in content. Ons team van marketing experts, grafisch ontwerpers, foto- en videograven en developers gaat aan de slag met het creëren van de gaafste op maat gemaakte uitingen!

En dan zit er niets anders op dan jouw content los te laten op je klanten. Daar hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken, want jouw idee is nu uitgegroeid tot een volwaardige campagne!

Laten we kennismaken!

* indicates required