SEO

Iedereen heeft het er over, maar niet iedereen beschikt over de juiste kennis en middelen: vindbaar zijn op het internet. Door technische kennis te combineren met kennis van geoptimaliseerde teksten pakken wij online vindbaarheid op twee fronten tegelijk aan. Wij zorgen ervoor dat jij gezien wordt!

Voor een #1 positie op Google is het nooit te laat. Een SEO-plan kan dan ook zowel op een nieuwe website als een bestaande website worden toegepast. Bij Another Concept bekijken wij jouw uitgangspunt en gaan wij vanuit daar te werk. Ons doel is de eerste positie op Google, jij bepaalt de middelen die wij hiervoor inzetten. Natuurlijk voorzien we jou graag van het juiste advies.

Bestaande website optimaliseren in 3..2..1.

Heb jij een eigen website en wil jij graag inzicht in de prestaties hiervan? Another Concept helpt jou inzichtelijk te maken op welke vlakken jouw website goed presteert en welke verbeterpunten er nog zijn. Hiervoor zetten wij verschillende hulpprogramma’s in die betrouwbare en accurate informatie leveren over jouw website. Deze informatie analyseren wij om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Wellicht moeten bestaande teksten herschreven worden met behulp van relevante zoekwoorden, of moet jouw website op technisch vlak anders worden opgebouwd om die #1 positie op Google te veroveren. Another Concept heeft de mogelijkheden in huis om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwe website optimaliseren: een vliegende start

Wanneer je ervoor kiest om door ons een nieuwe website te laten maken, houden wij vanaf het begin van het proces rekening met de online vindbaarheid van jouw website. Wij verwerken de nodige technische elementen in de website en vullen deze vervolgens met teksten die door Google relevant worden geacht. Deze teksten zijn gebaseerd op het online zoekgedrag van jouw klanten, waardoor je ervan verzekerd bent dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Hierdoor is de basis van een goed presterende website gelegd, of het nou om veel bezoekers, een hoge conversie, of een ander doel gaat. Vanaf het moment dat jouw website online gaat houden wij de prestaties ervan bij met behulp van diverse hulpprogramma’s. Hierdoor houden wij inzicht in de prestaties en kunnen wij veranderingen op tijd herkennen en hierop reageren.

Of je nou voor een eenmalige SEO optimalisatie van jouw website wilt gaan, of jouw website prestaties op langer termijn wilt laten analyseren en verbeteren: het team van Another Concept helpt jou graag hierbij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

SEO Boost

Een SEO Boost wordt ingezet wanneer jij de prestaties van jouw website op het gebied van online vindbaarheid wilt vergroten. Dit houdt in dat reeds bestaande teksten worden aangepast op basis van uitgebreide zoekwoordenanalyse en dat deze teksten zowel Google-vriendelijk als klantvriendelijk zijn. Het resultaat is een makkelijk te lezen tekst die hoog scoort binnen Google. SEO Boost kan op ieder gewenst moment worden ingezet.

SEO Onderhoud

SEO Onderhoud wordt ingezet bij websites die reeds goed scoren op Google, om deze websites blijvend goed te laten scoren. Het gaat hierbij dus om herhaaldelijke kleine aanpassingen van teksten, om de online vindbaarheid van jouw website op peil te houden.

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

Postadres

Dorpsstraat 50a2
6661EM, Elst