.

F. Engels & zn.

website

Projectlead: Maike Salakory

Wordt blij van content die raakt

F. Engels is een Schoorsteenveegbedrijf & dakspecialist in Arnhem. Omdat de oude website verouderd was en niet meer voldeed aan de wensen, heeft F. Engels ons benaderd om de website helemaal op de schop te nemen.

Donker design

We zijn begonnen met het webdesign. Daarbij hebben we de gewaagde stap genomen om de website grotendeels zwart te houden. Dit was voor ons een leuke uitdaging, omdat de websites doorgaans grotendeels wit zijn. Maike is begonnen met een onderzoek naar zwart kleurgebruik en heeft de resultaten hiervan samen met de huisstijl van F. Engels gecombineerd in een pakkend webdesign.

De website is voorzien van diverse conversieformulieren, zodat bezoekers snel en gemakkelijk contact kunnen leggen met F. Engels. Daarnaast bevat de website uitgebreide informatie over de verschillende diensten van F. Engels. Daarbij hebben we gekozen voor een benadering vanuit het probleem van de klant, waar F. Engels de passende oplossingen voor biedt.

Gebruikerservaring verbeteren

Momenteel zijn wij bezig met een onderzoek om de gebruikerservaring op de website van F. Engels nog verder te verbeteren. Over dit onderzoek en de resultaten hiervan gaan we binnenkort een blog schrijven!