Tekstschrijven

Een sterke tekst is net een sterke kop koffie: Je wordt op scherp gezet en krijgt er energie van! Another Concept zet jouw klanten dan ook geen slappe bak koffie voor, maar een tekst die écht aanspreekt.

Laten we starten!

Van tekst naar SEO

Natuurlijk is het belangrijk om je website te vullen met SEO geoptimaliseerde teksten. Zo bied je nieuwe klanten de mogelijkheid om jou te vinden op het internet. Maar een tekst die vol staat met zoekwoorden omwille van het plaatsen van zoekwoorden leest niemand graag. Daarom noemen wij onszelf geen SEO specialisten, maar tekstschrijvers. Want het schrijven van een sterk verhaal staat altijd voorop. De online vindbaarheid implementeren we vervolgens op een natuurlijke wijze in dit verhaal.

Match made online

Wij vinden dat ieder element op jouw website jouw persoonlijkheid als ondernemer moet reflecteren, dus zeker ook de teksten! Voordat we gaan tekstschrijven gaan we eerst in gesprek met jou. Gewoon een gezellig gesprek met een goede kop koffie en goede verhalen. Zo willen we jou leren kennen en die kennis omzetten in een tekst die ook jouw klanten aanspreekt. Bij het lezen van deze teksten op jouw website leren zij jou kennen. En als er eenmaal een match is dan volgt de rest vanzelf!

Wil je jouw klanten ook aanspreken met een tekst die lekker leest en goed scoort? Laten we kennismaken tijdens een brainstormsessie!

Nu inplannen!

* indicates required