Apps

Apps in de Google Play Store en in de App Store zijn enorm waardevolle marketingtools, waarmee een wereld open komt te liggen voor gedreven ondernemers. Vanuit ons tweede bedrijf Saber Apps ontwikkelen we apps die passen bij jouw bedrijf(sidee)!)

Apps voor iedereenapp1

Er zijn verschillende soorten apps die je kunt laten ontwikkelen, afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen. Of je nou op zoek bent naar een app ter ondersteuning van jouw bestaande website, of een geheel nieuw bedrijfsidee wilt omzetten in een gave app; bij Saber kan het allemaal. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor de app, en begeleiden jou gedurende het hele proces, vanaf de conceptontwikkeling tot aan de lancering.

Daarnaast ontwikkelt Saber schaalbare apps die het management van jouw bedrijf vereenvoudigen! Bekijk hier voor welke branches wij al zo’n app hebben ontwikkeld.

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden die apps jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een eerste brainstormsessie met het Saber team waarin wij jouw idee verder op weg helpen.

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Celsiusweg 18G
6662PX, Elst

* indicates required