Stage vacature content creation

Vacature Meewerkstage: Content Creation

Maike Salakory

Blog door Maike Salakory

Wordt blij van content die raakt

Another Concept is op zoek naar een MBO, HBO of WO meewerkstagiair(e) die ons team kan aanvullen als Content Creator!

Als Content Creator bij Another Concept heb jij de mogelijkheid om beter te worden op het gebied van online marketing en content creatie. Denk aan social media, video- en fotografie, design, tekstschrijven, online ads en meer! Vind je het leuk om voor verschillende klanten te werken, maar ook aan de marketing voor Another Concept zelf te sleutelen? Lees dan snel verder wat de stagemogelijkheden bij ons zijn!

Uitdagende meewerkstage

Vanaf februari 2021 ben je welkom om bij ons aan te sluiten binnen een meewerkstage. Samen met je collega’s werk je voor verschillende klanten en help je ze met alles op het gebied van online marketing en content creation. Dat begint bij het uitdenken van een online strategie en eindigt bij het realiseren van gave content waar je de doelgroep mee raakt. Een meewerkstage bij Another Concept is erg afwisselend. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om met verschillende aspecten van content creatie ervaring op te doen.

Wat verwachten wij van jou

  • Je hebt een HBO denkwijze
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je functioneert binnen een team
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je vind het leuk om voor verschillende klanten en uiteenlopende bedrijven te werken
  • Je hebt geen moeite met het uitvoeren van verschillende taken binnen jouw functie
  • Je bent proactief en vind het leuk om zelf creatieve oplossingen te bedenken
  • Je hebt affiniteit met verschillende aspecten van content creation zoals tekstschrijven, ontwerp, videografie en fotografie.
  • Je hebt in ieder geval ervaring met Photoshop. Andere programma’s zoals Illustrator, Première Pro, After Effects, etc. zijn nice to have.

Dit bieden we jou:

Tijdens jouw stage bieden we je een relaxte werksfeer met veel ruimte om te groeien. Wil je beter worden in iets of juist een hele nieuwe skill leren op het gebied van marketing? Samen met ons team van jonge professionals kun jij jouw stagedoel waarmaken.

Interesse?

Ben jij de stagiair die wij zoeken en lijkt het je iets om het team van Another Concept te versterken? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en motivatie naar max@anotherconcept.nl.

Lees meer berichten

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Celsiusweg 18G
6662PX, Elst