Asterisk Another Concept

20 mei, 2019

Hoe is het om stage te lopen bij Another Concept?

Blog door

Max

Bijna iedere opleiding kent het wel; een stageperiode tijdens je studie. En juist daarom is Another Concept stagebedrijf voor zowel MBO- als HBO-opleidingen. In ons korte bestaan hebben we al veel verschillende stagiair(e)s mogen ontvangen. Zo hebben we marketeers, vormgevers en programmeurs mogen verwelkomen in ons team. Maar hoe is het eigenlijk om stage te lopen bij Another Concept?

Groei staat centraal

Eén ding dat een studie en Another Concept gemeen hebben, is dat constante groei centraal staat. Tijdens je studie groei je uit tot een volledige participant binnen jouw werkveld en bij Another Concept blijven we ook altijd leren. Om een stage goed te starten, beginnen we altijd met een online cursus over onze werkwijze en over de methodieken die we gebruiken voor ons klanten. Daarna kan er worden gestart met hands-on werk voor onze klanten en Another Concept zelf!

Geen koffie halen, maar echte opdrachten

Voor ons is een stagiair(e) geen makkelijk manier om koffie binnen handbereik te krijgen. Bij Another Concept proberen we altijd een overkoepelende opdracht (of meewerk opdrachten) te vinden die aansluit bij de studie. Zo is er ruimte om een interne marketingstrategie neer te zetten en uit te voeren of kan er meegewerkt worden aan (web)apps en websites op design- en realisatie-niveau. Another Concept is een content creatie bureau. Dit betekent dat wij van video- en fotografie t/m tekstschrijven en online advertenties ontzettend veel content maken voor onze klanten. Het liefst passen wij onze opdrachten dan ook aan op de wensen, dromen en ambities van onze stagiaires. Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van strategie en planning? Of wil je in de toekomst vette video’s schieten voor een videoproductie bedrijf? Wat je ambities ook zijn, we doen altijd ons best om passende opdrachten hiervoor aan te dragen.

Wij kunnen zelf wel heel veel vertellen over onze stageplekken, maar onze huidige stagiairs kunnen er vast meer over vertellen.

De stage van Rick

Ik ben Rick Hegt, ik volg momenteel de opleiding communicatie en multimedia design aan de HAN in Arnhem. Ik heb mijn derdejaars stage mogen lopen bij Another Concept als content designer.

Binnen het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillende reclame uitingen, nieuwe logo’s en huisstijlen voor klanten. Verder ben ik ook veel aan de slag met foto en videografie om zo leuke pakkende promo video’s te maken.

Ik heb mijn stage zeer positief afgerond. Je krijgt binnen het bedrijf genoeg ruimte om te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Je wordt gepusht om het beste uit jezelf te halen, wanneer dit niet lukt of je komt vast te zitten dan staan er altijd mensen klaar om je te helpen.

De stage van Ruth

Ik ben Ruth Vreemann en ik volg de opleiding communicatie en multimedia design aan de HAN. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding en volg het profiel mediamanagement.

Voor mijn afstudeeronderzoek doe ik onderzoek naar de online strategie van Another Concept. Naast het onderzoek ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en plaatsen van content op social media. Tevens schrijf ik teksten en blogs voor de website.

Bij Another Concept kun je groeien als persoon en in je vakkennis. Je werkt als een team en dat zie je ook terug wanneer iemand ergens hulp bij nodig heeft. Er wordt open gecommuniceerd en er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

Onze stage vacatures

Zoek jij nog een uitdagende stage of ken jij iemand die op zoek is naar een stageplek? Bekijk dan snel onze stage vacatures.