Partner programma - another concept

Het Another Concept partnership

Maike Lorenz

Blog door Maike Lorenz

Websites en online marketing zijn mijn ding

Marketing, je houdt ervan of niet. Veel mensen die wij spreken hebben een haat-liefde relatie met marketing. Als het goed gaat is het geweldig en kan er maar niet genoeg van worden ingezet. Als het slecht gaat is het een kosten- en lastenpost waar we niets mee te maken willen hebben. En helaas gebeurt dit tweede nog veel te vaak.

Wat gaat er mis?

Contactformulieren die maar niet worden ingevuld, Facebook likes die niets op lijken te leveren, webshop bestellingen die achterblijven, moeite om de doelgroep écht aan te spreken: slechts een kleine greep uit de doos met marketing efforts die maar niets op lijken te leveren. Dat moet anders kunnen! Herken jij jezelf hierin? Raak jij ook zo gefrustreerd van de tijd, moeite en geld die je in marketing stopt “voor niets”? Misschien wordt het dan eens tijd voor een andere aanpak!

marketing problemen - another concept partner

Misschien heb je het al eerder bij ons voorbij zien komen, maar sinds enige tijd werkt Another Concept met het Inbound Marketing principe. Dit is een nieuwe kijk op marketing waarmee je volgens ons (en heel wat anderen) wel écht resultaat behaalt.

Wat is Inbound Marketing?

Inbound Marketing draait om het creëren van een waardevol en samenhangend verhaal voor je bezoekers. Dus weg met die losstaande social media posts, 2 blogs per maand over van alles en nog wat, ongestructureerde campagnes en het strooien met kortingen. Wat hebben jouw bezoekers echt nodig? Met Inbound Marketing komt alles samen, voor je bezoekers en voor jou! Dit zorgt er ook voor dat een bezoeker geen bezoeker blijft, maar verandert naar een lead waar je een klant van kunt maken. Hoe Inbound Marketing precies werkt lees je hier.

Waarom een partnership?

Toegegeven, Inbound Marketing is vrij nieuw. Daarom willen wij nu 6 bedrijven de kans geven om te ontdekken hoe Inbound Marketing hun bedrijf kan helpen groeien! Hiervoor hebben wij een partner actie gelanceerd, die t/m 31 maart loopt. Als Another Concept partner zetten wij in 6 maanden een volledige marketingstrategie ter waarde van €1250,00 per maand voor je neer. Het mooie hieraan? Als partner betaal je hier slechts €500,00 per maand voor.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze actie pagina en ontdek of het partnership ook iets voor jou kan zijn. Inschrijven voor een intake kan t/m 31 maart. Er zijn maar 6 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Naar de partner actie

Lees meer berichten

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

* indicates required