Online Marketeer (Stage)

Max

Blog door Max

Websites en online marketing zijn mijn ding

Another Concept is op zoek naar een MBO, HBO of WO stagiaire die ons team kan aanvullen als Online Marketeer

Als Online Marketeer bij Another Concept voel jij je helemaal thuis als je bezig bent met social media, nieuwsbrieven en blogs. Je vind het leuk om teksten te schrijven en je hebt oog voor de beste verkoop strategie. Bij Another Concept willen we de persoonlijkheid van de klant en het bedrijf verwoorden in pakkende posts, blogs, nieuwsbrieven en meer. Aan jou de taak om dit in goede banen te leiden tijdens je stage bij ons!

Jouw stage opdracht

Als je stage gepaard gaat met een stage- of afstudeeropdracht stellen we die in afstemming samen op. Wij kijken naar een relevant vraagstuk binnen Another Concept of één van onze klanten. Naast het werk dat je doet voor je opdracht, heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe het voelt om als Online Marketeer te werken. Samen met een collega werk je voor onze klanten en help je ze met alles op het gebied van online marketing.

Wat verwachten wij van jou

  • Je hebt een HBO denkwijze
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je functioneert binnen een team
  • Je hebt geen moeite om het uitvoeren van verschillende taken binnen jouw functie
  • Je bent proactief en vind het leuk om zelf creatieve oplossingen te bedenken
  • Je hebt zin om aan de slag te gaan bij Another Concept!

Dit bieden we jou:

Tijdens jouw stage bieden we je een relaxte werksfeer met veel ruimte om te groeien. Naast begeleiding bij je opdracht, bieden we je ook begeleiding bij het werken aan je carrière.

Interesse?

Ben jij de Online Marketeer die we zoeken en lijkt het je iets om het team van Another Concept te versterken? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en motivatie naar max@anotherconcept.nl.

Lees meer berichten

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

* indicates required